top of page

Sieradentrends voor het najaar van 2024: terug naar de 80's, sprankelend en gedurfd

Het najaar van 2024 brengt een spannende mix van retro vibes en moderne flair naar de sieradenwereld. Dit seizoen zien we een duidelijke heropleving van de 80's gecombineerd met de glans van zilver, sprankelende details, en statement goud. Deze trends bieden iets voor iedere stijl, of je nu houdt van minimalistische elegantie of juist dol bent op opvallende accessoires. Laten we een kijkje nemen naar de must-have sieradentrends voor dit najaar!


1. Terug naar de 80's: button oorbellen

De jaren '80 maken een grote comeback in de mode, en dat geldt zeker ook voor sieraden. Button oorbellen, groot en rond, zijn een van de opvallendste trends dit seizoen. Deze chunky oorbellen zijn vaak in felle kleuren, goud of zilver uitgevoerd en geven je look direct een vleugje retro-glamour. Het leuke aan deze oorbellen is dat ze een veelzijdig accessoire zijn; je kunt ze dragen bij een chique avondjurk, maar ook bij een casual outfit voor overdag.


Tip: Combineer grote button oorbellen met een opgestoken kapsel of een strakke paardenstaart om ze echt te laten opvallen.


2. Zilver in de spotlight

Zilveren armband

Hoewel goud altijd populair is, zien we dat zilver dit najaar helemaal in de schijnwerpers staat. Van delicate zilveren kettingen tot robuuste armbanden en chunky ringen: zilver heeft een tijdloze, elegante uitstraling die perfect past bij de ingetogen kleuren van het herfstseizoen. Vooral moderne, geometrische ontwerpen en glanzend zilver met een hoogglans afwerking zijn in opkomst.


Tip: Combineer verschillende zilveren sieraden met elkaar voor een monochrome look, of mix het met andere metalen zoals roségoud voor een speels effect.


3. Sprankelende sieraden: glitters en glam

Wie houdt er niet van een beetje bling? Sprankelende sieraden met kristallen en fonkelende stenen zijn dé trend voor dit najaar. Denk aan ringen, oorbellen en kettingen die stralen met prachtige edelstenen of glinsterende kristallen. Deze sieraden zijn perfect om je outfit een feestelijke touch te geven, of je nu naar een winterbruiloft gaat of gewoon een diner met vrienden hebt.


Tip: Draag een sprankelend sieraad als statement piece. Bijvoorbeeld grote kristallen oorbellen of een glinsterende cocktailring – het voegt meteen glamour toe aan je look, zelfs als je outfit eenvoudig is.


Gouden oorbellen

4. Statement goud: krachtig en chic

Goud blijft ook in 2024 onmisbaar, maar dit najaar zien we vooral groot en gedurfd goud. Denk aan opvallende, oversized gouden kettingen, brede manchetarmbanden en grote ringen. Goud wordt in zijn puurste vorm gedragen en straalt luxe en elegantie uit. Deze statement gouden sieraden trekken de aandacht en maken zelfs de meest basic outfit een stijlvol geheel.


Tip: Less is more als je statement gouden sieraden draagt. Eén of twee grote stukken, zoals een brede gouden armband of een ketting, zijn vaak al genoeg om je look af te maken.


Conclusie: Stijlvol en uniek dit najaar

Het najaar van 2024 biedt een breed scala aan sieradentrends die zowel liefhebbers van retro stijlen als fans van moderne glamour aanspreken. Van de heropleving van 80's button oorbellen tot de sprankelende kracht van kristallen en de tijdloze elegantie van zilver en goud: er is genoeg keuze om je garderobe mee te verfraaien. Dus, duik dit najaar in deze trends en voeg een beetje glans en flair toe aan je dagelijkse look!

 

Comments


Ontdek de collectie

bottom of page