top of page

Sieradentrends van 2024

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat het tijd is om je sieradencollectie een update te geven met de nieuwste en meest opwindende trends van 2024. Van trends die je al even tegenkomt tot aan trends die we lange tijd niet gezien. We hebben de meest opvallende sieradentrends van het jaar even op een rijtje gezet.

 

Gouden oorbellen

Big Hoops

Groots, gedurfd en oh zo glamoureus - big hoops zijn terug en groter dan ooit tevoren in 2024. Deze oversized oorbellen voegen een dosis drama toe aan elke look en zijn perfect voor het toevoegen van een vleugje glamour aan zowel casual als formele outfits. Of je nu kiest voor klassiek goud, zilver of een gedurfde kleur, big hoops zijn een absolute must-have voor het komende seizoen.




Parels

Parels zijn tijdloos en elegant, en in 2024 zijn ze weer helemaal terug in de mode. Maar vergeet de traditionele parelsnoeren - dit jaar draait alles om eigentijdse en moderne interpretaties van dit klassieke juweel. Denk aan parel-geaccentueerde oorbellen, armbanden en zelfs enkelbandjes voor een verfijnde en toch eigentijdse uitstraling.


Zilveren oorbel



Mismatch Oorbellen

Durf te experimenteren met je oorbellen door te kiezen voor mismatched stijlen in 2024. Mix en match verschillende vormen, kleuren en stijlen voor een speelse en eclectische look die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt. Van asymmetrische oorbellen tot contrasterende studs, de mogelijkheden zijn eindeloos.







Chokers

Chokers zijn terug van weggeweest en maken een grote comeback in 2024. Van delicate kettingen tot statement chokers met opvallende details, deze trendy accessoires voegen een vleugje edgy chic toe aan elke outfit. Draag ze alleen voor een subtiele touch of stapel ze voor een meer gedurfde look.


Zilveren armband

Statement Bangle

Maak een statement met een opvallende bangle in 2024. Of het nu gaat om een ​​grote en gedurfde metalen armband of een kleurrijk en kunstzinnig ontwerp, statement bangles zijn de perfecte manier om je look een boost te geven en je persoonlijke stijl te laten zien.











Met deze opwindende sieradentrends van 2024 ben je klaar om het nieuwe jaar in stijl te beginnen. Of je nu kiest voor klassieke parels, gedurfde statementstukken of trendy chokers, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek de nieuwste trends in onze webshop en laat je inspireren om je eigen unieke stijl te omarmen en te stralen met zelfvertrouwen en flair in het komende jaar en verder.

Comments


Ontdek de collectie

bottom of page