top of page

Hoe verzorg ik mijn sieraden

Het is belangrijk om voor uw sieraden te zorgen om ervoor te zorgen dat ze hun schoonheid en waarde in de loop van de tijd behouden. Hier zijn een paar tips om op de juiste manier voor uw sieraden te zorgen:Berg je sieraden goed op.

1. Bewaar uw sieraden niet op plaatsen waar ze verward of beschadigd kunnen raken, zoals in een badkamer of in de buurt van een gootsteen. Bewaar het in plaats daarvan op een veilige plaats, zoals een juwelendoos met compartimenten of individuele zakjes voor elk stuk. Dit helpt je sieraden te beschermen tegen krassen, klitten en andere soorten schade.

2. Houd je sieraden schoon. Na verloop van tijd kunnen sieraden vies of dof worden. Om je sieraden schoon te maken, meng je gewoon een oplossing van warm water en milde afwasmiddel en gebruik je een zachte doek om je sieraden voorzichtig schoon te schrobben. Vermijd het gebruik van schurende materialen, zoals tandenborstels of agressieve chemicaliën, omdat deze het oppervlak van uw sieraden kunnen beschadigen.

3. Bescherm je sieraden tegen beschadigingen.Om krassen en andere soorten schade te voorkomen, draag je je sieraden niet tijdens activiteiten die schade kunnen toebrengen aan je sieraden, zoals sporten of huishoudelijke taken. Verwijder bovendien uw sieraden voordat u lotions, parfums of andere stoffen aanbrengt die het oppervlak van uw sieraden kunnen beschadigen.

4. Laat uw sieraden professioneel nakijken en reinigen. Het is een goed idee om uw sieraden minimaal één keer per jaar professioneel te laten inspecteren en reinigen. Een juwelier kan eventuele problemen identificeren en uw sieraden grondiger schoonmaken dan thuis.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw sieraden jarenlang mooi en waardevol blijven.

Comments


Ontdek de collectie

bottom of page