top of page

Behind the brand: NO MORE

NO MORE is een sieradenmerk dat in 2017 werd opgericht door Goda en Gintvile. Gedreven door een gedeelde afkeer van goedkope juwelen, hebben ze zichzelf een doel gesteld om verfijnde alledaagse sieraden toegankelijk te maken voor iedereen.


Het merk verzet zich tegen fast fashion en omarmt tijdloze ontwerpen. Elk stuk wordt met de hand vervaardigd in de studio van NO MORE in Vilnius, Litouwen. Het gebruik van fijne materialen zoals sterling zilver en 24k verguld goud waarborgt niet alleen de schoonheid van elk stuk, maar ook de duurzaamheid ervan.


NO MORE staat voor modern minimalisme met een vleugje flair, waardoor hun sieraden perfect zijn voor dagelijks gebruik. Elk item wordt zorgvuldig getest om ervoor te zorgen dat het niet alleen mooi is om te zien, maar ook comfortabel om te dragen.


Het merk viert de kracht, het zelfvertrouwen en de uniciteit van vrouwen. Ze zijn niet alleen toegewijd aan het produceren van hoogwaardige sieraden, maar ook aan sociale verantwoordelijkheid. NO MORE doneert een deel van hun winst aan NGO's die zich inzetten voor gendergelijkheid en het bestrijden van geweld tegen vrouwen.


Met NO MORE kan iedereen hun persoonlijke stijl uitdrukken met sieraden die zowel tijdloos als ethisch verantwoord zijn. Hun missie gaat verder dan alleen het creëren van mooie sieraden; het is een streven naar een betere, meer inclusieve wereld.




Comments


Ontdek de collectie

bottom of page