top of page

Behind the brand: Luxaa

Een paar jaar geleden vroeg de oprichtster van Luxaa zich af of het niet veel bevredigender zou zijn om mooie dingen te gebruiken en ze voor lange tijd te beware en een relatie met ze op te bouwen, in plaats van ze regelmatig te vervangen.

Ze herinnerde zich haar grootmoeder, die in haar ouderdom vaak haar favoriete stukken aan haar gaf. Ze pasten misschien niet meer zo goed als vroeger, maar ze hadden haar jarenlang vergezeld en elk stuk had een verhaal. Haar grootmoeder vertelde haar waar ze bepaalde stukken had gekocht, welke naaister ze had gemaakt en bij welke gelegenheden ze werden gedragen. Deze versie van mode als levenslange metgezel bleef bij haar.

En zo werd haar visie op mode geboren. Mode die van zulke goede kwaliteit is dat het lang meegaat, zo tijdloos ontworpen dat het een statement maakt en decennialang gedragen kan worden. Mode gemaakt van materialen die vitale hulpbronnen zoals water conserveren voor toekomstige generaties, en die afkomstig is van een holistisch, lokaal productieproces dat een ethisch kompas van waarden volgt.

Yorumlar


Ontdek de collectie

bottom of page