top of page

Behind the brand: Kube Store

Eens, in het mooie Genève, waren er twee broers genaamd Michel en Yves. Ze hadden altijd gedroomd van het runnen van hun eigen bedrijf en nadat ze in 2015 met succes het concept van het kopen en verkopen van goud in Neuchâtel hadden gelanceerd, wisten ze dat het tijd was voor hun volgende stap. En zo werd de Kube Store geboren.

De kern van het Kube Store-project was de wens om oude sieraden om te toveren tot kleine wonderen. Michel en Yves waren gepassioneerd over het creëren van kwaliteitssieraden die de look van een vrouw konden perfectioneren. Ze begrepen dat terwijl handtassen en riemen vaak als modeaccessoires werden gezien, sieraden het essentiële element waren om een outfit echt te laten stralen.

Met de jaren richtten Michel en Yves zich steeds meer op verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Ze luisterden naar de behoeften van hun klanten en maakten het hun prioriteit om mooie sieraden te maken met gerecycled goud. Ze wisten dat door de impact van hun productie op de natuurlijke exploitatie van mineralen te beperken, ze hun steentje konden bijdragen aan het beschermen van de planeet.

Om hun visie tot leven te brengen, schakelden Michel en Yves verschillende onderaannemers in om hen te helpen bij het proces. Ze werkten hard om prachtige sieraden te creëren die zowel duurzaam als betaalbaar waren. En uiteindelijk wierp hun harde werk zijn vruchten af. Vandaag staat de Kube Store bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, verantwoordelijkheid en duurzaamheid.

De Kube Store is een familieverhaal van twee broers die durfden te dromen en hun passie hebben omgezet in een duurzame onderneming. Ze hebben zichzelf en hun bedrijf constant verbeterd en hun klanten altijd vooropgesteld.

Comments


Ontdek de collectie

bottom of page